terug naar overzicht
Promise Keeper Blemish Facial

Promise Keeper Blemish Sleeping Facial 50ml

€ 135
Artikel Nr. 112458

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Nachtverzorging die de vorming van puistjes uitschakelt, de huidtextuur verbetert en littekens van ontstekingen laat vervagen. Speciaal voor degenen die vatbaar zijn voor stress en hormonale breakouts werkt deze formule als een preventieve maatregel om een zuivere huid te behouden. Tip: gebruik Promise Keeper twee weken voorafgaand aan de menstruatie of voor een stressvol event om breakouts te voorkomen. De huid wordt hierdoor ook helderder, sterker en is goed gehydrateerd.
Breng dit leave-on masker aan om de huid te reinigen. Voor het beste resultaat kun je voor en na het aanbrengen de spray met Molecular Savior™ Mist gebruiken. Gebruik 's nachts om een egale huid te behouden. Gebruik de volgende ochtend altijd zonnebrandcrème (SPF).o Dizuur, amandel-, melk-, druiven- & azelaïnezuur: een krachtige mix van zuren bestrijdt vlekken, versnelt celvernieuwing, stimuleert de productie van collageen, verlicht donkere plekken, verhoogt de hydratatie en versterkt de huidbarrière.
o Potassium Azeloyl Diglycinate: dit unieke, actieve stofje hydrateert en verheldert de huid, reguleert de talgproductie en verbetert de elasticiteit van de huid.
o Biologische rozenbottelolie: deze multi-tasking olie egaliseert littekens, vermindert donkere vlekken en stimuleert een gezonde celvernieuwing en is rijk aan natuurlijke vitamine A.
o Colloïdaal zilver: biedt uitstekende antibacteriële eigenschappen die helpen bij het bestrijden van vlek-veroorzakende bacteriën, naast het stimuleren van het natuurlijke herstelproces van de huid.
o Granaatappel-enzymen: verminderen de talgproductie, bevorderen de hydratatie en verhelderen.
o Niacinamide: krachtig herstellend ingrediënt dat de doffe huid hydrateert en verheldert, de teint egaliseert, ontstekingen kalmeert en fijne lijntjes verbetert.
o Manuka-honing - UMF 17+: Manuka-honing is duurzaam, afkomstig uit Nieuw-Zeeland en heeft biologisch actieve enzymen die de wondgenezing versnellen en van nature antibacterieel is. De hydraterende eigenschappen kalmeren de huid.
o Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht: hydrateert de huid diep, bevordert wondgenezing en onderhoudt stralende huid.
o Fosfolipiden: helpen de natuurlijke, beschermende barrière van de huid te herstellen en werken als een hydraterend middel om vochtretentie te verhogen.
o Palmitoyl-tripeptide-8: een herstellende peptide die de geïrriteerde huid kalmeert en roodheid en ontstekingen vermindert.