terug naar overzicht
Hydration Conditioner

Hydration Conditioner 275ml

€ 38

Selecteer een optie

Artikel Nr. 110903
Rahua's Hydration Conditioner is speciaal gemaakt om droog en futloos haar optimaal te herstellen. Deze rijke en romige formule is gebaseerd op Rahua's plantencomplex dat met Amazone-oliën en natuurlijke eiwitbindende suikers die de haarlokken diep hydrateren. Geparfumeerd met de tropische aroma's van passievrucht en mango, laat deze innovatieve formule de hoofdhuid gehydrateerd, in balans en sterker achter. Deze conditioner is de perfecte aanvulling op de gelijknamige shampoo.
Was het haar eerst met een shampoo en breng daarna de Hydration Conditioner aan op het haar en hoofdhuid. Laat het drie minuten intrekken en spoel daarna grondig uit. Gebruik regelmatig voor het beste resultaat. Morete olie: Rijk aan vitamine A, C en E, essentiële vetzuren, tocoferolen en carotenoïden. Olie uit het vruchtvlees van de Amazonevrucht beschermt het haar tegen schadelijke UVA-stralen.
Rahua (Ungurahua): Vrouwen uit de Amazone zijn al eeuwen afhankelijk van de olie uit deze boomnoot om hun haar te verzorgen en te versterken. Het versterkt zwakke, beschadigde lokken, voedt en onderhoudt het haar en de hoofdhuid. De superfijne moleculen duwen de kleurpigmentatie diep in de kern van het haar, waardoor het kleuruithoudingsvermogen aanzienlijk wordt verlengd.
Sacha inchi: Deze zaden zijn al heel lang voedselbron in de Amazone en zijn uitzonderlijk rijk aan omega-3-vetzuren en antioxidanten, waaronder vitamine A en E. Sacha Inchi-olie werkt om de vochtigheid en de conditie van het haar vast te houden en de hoofdhuid te kalmeren.
Organische mangosuikers: Dit sappige, tropische fruit biedt een subtiele, onweerstaanbaar exotische geur en bevat suikers die olie-eiwitten aan het haar binden, waardoor hydratatie wordt gemaximaliseerd.