Regalo Scented Candle

Scented Candle Regalo 300gr

€ 170
Artikel Nr. 107190

Selecteer een optie

De prachtige Regalo kaars met een lintdesign is een olfactieve bloemenode aan de zomer. Het op maat gemaakte ontwerp met de toepasselijke naam Regalo, wat 'cadeau' betekent in het Italiaans. Deze charmante toevoeging aan de Profumi-collectie is gemaakt door Barnaba Fornasetti. Het ontwerp bevat het raadselachtige gezicht van Lina Cavalieri. Lina was een internationaal bekende kunstenaar die leefde aan het begin van de 19e en 20e eeuw. Ze was beroemd als de mooiste vrouw ter wereld. Piero heeft haar nooit ontmoet, maar vond haar gezicht een echt archetype: het wezenlijke beeld van klassieke schoonheid. Haar raadselachtige uiterlijk is het middelpunt geworden van Piero's langstlopende thema in die mate dat er momenteel bijna 400 variaties zijn.
De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren brandt of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lontje voordat de kaars weer wordt aangestoken. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.
Brandtijd: 50 - 60 uren. Topnoten: klimop, lelietje-van-dalen, witte roos. Hartnoten: iris, oranjebloesem, jasmijn. Basisnoten: tuberoos, sandelhout, muskus.