terug naar overzicht
Rosa Othoniel Candle Limited Edition

Limited Edition Candle Rosa Othoniel 190gr

€ 65
Artikel Nr. 116620

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Othoniel Rosa Candle van diptyque is een geurkaars die de kamer heerlijk parfumeert met een geur van rozen. Ter gelegenheid van de Parijse tentoonstelling "The Rose of the Louvre" van Jean-Michel Othoniel, werkte diptyque samen met de kunstenaar om een exclusieve kaars te creëren ter ere van de koningin der bloemen. De geur van peperige roos wordt onderstreept door de scherpe, licht rokerige geur van vetiver.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.