terug naar overzicht
Rossetti Room Spray

Room Spray Rossetti 100ml

€ 120
Artikel Nr. 107193

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Rossetti Room Spray van Fornasetti is versierd met de gestifte lippen van Piero Fornasetti's muze Lina Cavalieri. Op elk handgemaakt product staat een patroon van Lina's weelderige lippen in karmijnrood, damast en lichtroze tinten. De spray vult gegarandeerd je huis met geur en stijl.De Rossetti-lijn is verrijkt met de kenmerkende Flora-geur, die is geïnspireerd op de weelderige tuin die het Fornasetti-huis in Milaan omringt. Het is een frisse, elegante geur met noten van iris, jasmijn en tuberoos, moeiteloos verweven met lelie uit de vallei en een spoor van groene klimop. De onmiskenbare combinatie van bloemen en gebladerte zweeft door de lucht als een prachtig lenteboeket. Rossetti is ook verkrijgbaar als geurkaars.
Hier en daar een enkele spray is voldoende om een ruimte direct te personaliseren, om een verfijnde sfeer te geven aan ieder moment. Besprenkel een koude gloeilamp of koude radiator met het huisparfum, zodat wanneer deze aan gaat, de warmte de geur subtiel verspreidt.Top: klimop, lelie uit de vallei, witte roos.
Hart: iris, oranjebloesem, jasmijn.
Basis: tuberoos, sandelhout, muskus.