terug naar overzicht

Rouge Essentiel

vanaf € 34
Artikel Nr. 108296

Selecteer een optie

Beige Intime
Brun Pale
Chocolat Divin
Coral Clair
Coral Nu
L'orange
Magenta Delicat (limited 2020)
Nude Naturel
Nude Nouveau
Nude Prefere
Rose Mandarine (limited 2020)
Rose Vif
Rouge Ideal
Rouge Ultime

Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick van Laura Mercier combineert intense pigmenten met een zijdezachte textuur voor een ultieme sensatie in lipkleur. De collectie van 30 kleuren is met passie door Laura Mercier ontworpen voor ieder individu. De lijn van lipsticks biedt een uitgebreid assortiment aan heldere en levendige kleuren. Zowel koele als warme ondertonen die bij alle persoonlijkheden en huidtinten passen.

Extracten van mediterrane zee-algen zorgen voor een uitzonderlijk comfort en hydratatie. De speciaal ontworpen bullit vormt je lippen met precisie met een volledige dekking in één streek. De formule heeft verfijnde pigmenten die kleur tot wel 6 uur lang behouden zonder uit te lopen. 
 

Strijk de lipstick over de boven- en onderlip en oefen bij beide evenveel druk uit. Voor een frisser resultaat klemt u de lippen even op elkaar. Voor sterker gedefinieerde lippen kunt u de lippen omlijnen met de Longwear Lip Liner in een bijpassende kleur. Dit kunt u zowel voor als na het stiften van de lippen doen.