terug naar overzicht

Phytoactive Cream 30ml

€ 149

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117783

Wanneer gebruik je Phytoactive Anti-aging Cream?
De crème is geschikt voor elk huidtype dat tekenen van veroudering vertoont. Ook kan de crème gebruikt worden bij een droge huid met ongelijkmatigheden.  

De luxueuze Phytoactive Anti-aging Cream van Royal Fern revitaliseert de huid vanaf het eerste gebruik. De crème remt de afbraak van collageen en elastine en stimuleert de eigen collageenproductie. Zo minimaliseert de soepele crème ongelijke pigmentatie, gaat het veroudering tegen en zorgt het voor een stralende, gelijkmatigere teint.
 

  • Varenextract is antioxidatief, ontstekingsremmend, regenereert de huid, remt de afbraak van collageen en elastine door matrix metalloproteïnasen en stimuleert de vorming van nieuw collageen in de fibroblasten.
  • Vitamine C stimuleert metabolisme en collageenproductie.
  • Vitamine E vernieuwt de cellen en hydrateert de huid.
  • Vitamine A verfijnt de huidtextuur en stimuleert collageenproductie.
     

Dankzij de innovatieve liposoomtechnologie beschermen de zeer effectieve plantenextracten en antioxidanten van Royal Fern de huid tot wel 12 uur lang tegen schadelijke factoren die o.a. veroudering kunnen veroorzaken.

's Ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid op het gezicht en de hals aanbrengen na een zachte maar grondige reiniging.