terug naar overzicht
Phytoactive Eye Cream

Phytoactive Eye Cream 15ml

€ 168

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 117774

De Phytoactive Anti-aging Eye Cream is geschikt voor elk huidtype en kan worden gebruikt bij tekenen van huidveroudering, dronkere kringen of uitdroging.  

Deze lichte oogcrème van Royal Fern hydrateert en minimaliseert fijne lijntjes, wallen en donkere schaduwen, met frisse oogcontouren en een heldere oogopslag als resultaat.  De formule beschermt de tere huid tegen alledaagse stressfactoren en hun schadelijke effecten.
 

  • Varenextract is antioxidatief, ontstekingsremmend, regenereert de huid, remt de afbraak van collageen en elastine door matrix metalloproteïnasen en stimuleert de vorming van nieuw collageen in de fibroblasten.
  • Vitamine C stimuleert metabolisme en collageenproductie.
  • Kamille extract vermindert wallen en kalmeert de huid, is antioxidatief en remt extrinsieke huidveroudering.
  • Jojoba olie is voedend en kalmerend, ontstekingsremmend en beschermt de huid tegen uitdroging.


Dankzij de innovatieve liposoomtechnologie beschermen de zeer effectieve plantenextracten en antioxidanten van Royal Fern de huid tot wel 12 uur lang tegen schadelijke factoren die o.a. veroudering kunnen veroorzaken. 

Breng een of twee keer per dag een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de oogcontouren en dep zachtjes met je vingers tot het is opgenomen.

REVIEWS

27/02/2021 bij

Heb al eerder producten van royal fern gebruikt. Ze zijn prijzig maar je voel de crème gewoon zijn werking doen. De lichte prikkeling en daarna de koeling van de crème vind ik heerlijk. Voor mij niks anders meer