terug naar overzicht
Phytoactive Skin-Perfecting Essence

Phytoactive Skin-Perfecting Essence 200ml

€ 79

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117780

De Phytoactive Skin Perfecting Essence van Royal Fern gebruik je na het reinigen als een toner. Het bevat voedende ingrediënten en exfolieert de huid zacht maar grondig. Fruitzuur en gluconolacton werken om zachtjes de poriën te exfoliëren, de talgproductie te normaliseren en hyperpigmentatie te vervagen. Het resultaat is een stralende, egale teint.
 

  • Varenextract is antioxidatief, ontstekingsremmend, regenereert de huid, remt de afbraak van collageen en elastine door matrix metalloproteïnasen en stimuleert de vorming van nieuw collageen in de fibroblasten.
  • Fruitzuur exfolieert zacht, vermindert hyperpigmentatie, heeft vochtregulerende effecten en stimuleert het cellulaire metabolisme.
  • Gluconolacton helpt tegen onzuiverheden, vermindert hyperpigmentatie, heeft antioxiderende eigenschappen en bestrijdt de afnemende elasticiteit van de huid.

Elke ochtend en avond met een wattenschijfje op gezicht en hals aanbrengen. Als je een gevoelige huid hebt geef je er in eerste instantie misschien de voorkeur aan om Phytoactive Perfecting Essence aan te brengen op een wattenschijfje dat in water is gedrenkt voordat je het op de huid aanbrengt. Als alternatief kun je na het reinigen de essence op je gezicht spatten en het laten intrekken voordat je doorgaat met de volgende huidverzorgingsstap.