terug naar overzicht
Sample Set Valentine 2021

Sample Set Valentine 2021

€ 20
Artikel Nr. 119148

De Valentine’s Sample Set van Skins Cosmetics bestaat uit een vijftal samples van een aantal heerlijke romantische parfums de onlangs aan onze collectie zijn toegevoegd. Een perfect cadeau voor een geliefde, dierbare of voor jezelf.

De Valentine’s Sample Set bevat de volgende producten:
ELLA K - ROSE DE PUSHKAR
Een verslavend en sensueel parfum met de roos in majeur, verrijkt met zeldzaam oudh en muskus met veel textuur. Saffraan geeft de geur mysterie, diepte en vorm.
EX NIHILO - HONORÉ DELIGHTS
Een eerbetoon aan het luxe epicentrum van Parijs: een ultieme ‘gourmandise’ met fris bergamot en neroli, een poederige mix van oranjebloesem en iris en een verslavende finale van muskus en sandelhout.
SIMONE ANDREOLI - SUNPLOSION
Deze explosie van vitaliteit en energie die de zon van Hawaii belichaamt brengt je in een ‘Aloha state of mind’. Een tropische verwennerij die doet denken aan prachtige stranden, hoge golven en een ultiem gevoel van vrijheid.
MEMO PARIS -  ARGENTINA
Een aromatische en bloemige geur, geïnspireerd op het land van de hartstochtelijke tangodans. Elegant, delicaat en warm, met een prachtige versmelting van roos en oudh die de dans symboliseert.
HERMETICA - PEONYPOP
Peonypop is een heerlijk bloemig parfum dat doet denken aan een gigantisch boeket met roze bloemen. Osmanthus en pioenroos zorgen voor een zoete aanwezigheid en framboos geeft de huid een ‘gourmande’ twist.