Sample Sets

Skins Cosmetics introduceert Sample Sets - op veler verzoek is de collectie gefinetuned voor een betere match. De fijnste manier om kennis te maken met een (huis)parfum. U kunt zelf een set samenstellen of een samplepakket kiezen met 5 verschillende (huis)parfums, door Skins Cosmetics zorgvuldig geselecteerd.

Het is alleen mogelijk om (huis)parfums te selecteren voor in uw sample set. Van huid- en haarverzorging kunnen wij de kwaliteit niet waarborgen als we dit in een sampleverpakking doen omdat het dan in aanraking komt met zuurstof.

Voorwaarden

Bij het zélf samenstellen van een sample set:

- U betaalt € 20 per sample set, hierin mag u 5 samples van 5 verschillende producten plaatsen. Het is dus niet mogelijk om 5 samples van één en hetzelfde product te bestellen.

- De samples worden geleverd zolang de voorraad strekt. Hierdoor is het mogelijk dat een sample is verwisseld met een vergelijkbaar product.

- Het zelf samenstellen van een sample set is uitsluitend via skins.nl mogelijk. In geselecteerde winkels zijn vaste sample sets beschikbaar, neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel.

Voor zowel zelf samengestelde als vaste sample sets:

- Bij de bestelling van ieder sample pakket ontvangt u per mail een voucher t.w.v. € 10 die u bij uw volgende order kan inzetten voor korting op de aankoop van één full-size product. De Sample Service voucher is geldig tot 3 maanden na uitgifte en kan niet opnieuw geactiveerd worden na verloop.

- Bij iedere vaste sample set bevindt zich een kaartje met hierop informatie over de producten. Hierop wordt de prijs van het full-size product vermeld: let er op dat deze prijs op het moment van drukken is vastgelegd, maar wellicht is veranderd in de tussentijd. De afgedrukte prijs is dus onder voorbehoud.

- De voucher is inwisselbaar bij onze Skins Cosmetics winkels m.u.v. Skins Cosmetics in de Bijenkorf en Skins Institute (maximaal één Sample Service voucher per product) en op skins.nl (maximaal één Sample Service voucher per order). 

- De voucher is niet inwisselbaar bij aankoop van de Skins Cosmetics giftbox, Skins Giftcard, Archives producten en/of sample sets.

- Bij gebruik van de Sample Service voucher op onze website is het belangrijk dat u de code precies zo overneemt als afgedrukt. Let hierbij op hoofdletters en cijfers.

- De algemene voorwaarden van Skins Cosmetics zijn van toepassing.

Prijzen

De prijs van € 20 per set is gebaseerd op de gemiddelde prijs per ml per product dat bij Skins Cosmetics te koop is. De verzendkosten bedragen € 2,20 per sample set met een maximum van € 4,95 bij bestelling van 2 of meer sets, ook als het orderbedrag € 30 of meer is.

Laatst bekeken