terug naar overzicht
Scent of Santa Fe Shampoo

Scent of Santa Fe Shampoo 350ml

€ 52
Artikel Nr. 115590

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Een milde shampoo voor dagelijks gebruik. Normaliserend voor een vette hoofdhuid of werkt rustgevend voor een droge hoofdhuid. Vol met plantaardige producten die zachtheid en glans in je haar brengen. Verzacht en voedt het haar met een mix van Shea Butter en panthenol (vitamine B5). Natuurlijk antibacteriéle botanische extracten zorgen ervoor dat het haar voorzichtig schoon wordt. Veilig voor gekleurd haar.
Maak het haar en lichaam nat, masseer en schuim PHILIP B ® Scent of Santa Fe Balancing Shampoo van kop tot teen in. Laat 3 tot 5 minuten intrekken, terwijl je de tijd neemt om diep in te ademen en je gedachten je mee te laten nemen naar ‘the southwest’ en Santa Fe! Gebruik hierna PHILIP B ® Light-Weight Deep Conditioning Crème Rinse en PHILIP B ® pH Restorative Detangling Toning Mist.Jeneverbes, Salie, Vitamine B5. Plantenextracten van Kamille, Rozemarijn en Geranium.