Shade Variation Care Ash Brown

Shade Variation Care Ash Brown

vanaf € 15
Artikel Nr. 115574

Selecteer een optie

Donkerbruin haar kan na verloop van tijd ongewenste rode en mahonie tinten tonen en daardoor een doffe look krijgen. De Shadow Variation herstelt de gloed van uw intense brunette kleur en ontdoet het haar van (te) warme tinten. Het product neutraliseert de effecten van oxidatie en voedt het haar diep. Voor kastanjebruin haar, gekleurd of van natuurlijke brunettes. Gebruik één maal keer per week. Het product heeft een romige formule.

Was je haar met Clarifying Shampoo with Chamomile and Cornflower of de Cleansing Purifying Scrub with sea salt om de haarvezels te vernieuwen. Breng vervolgens Shade Variation aan op handdoekdroog haar van aanzet tot punt. Masseer het product in het haar en laat 5-30 minuten intrekken, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Grondig spoelen. De kleur vermindert na circa 3-5 wasbeurten.

Waarschuwing: zorg ervoor dat je het product bij het eerste gebruik 5 minuten laat intrekken om te testen hoe de pigmenten op je haar reageren. Voer 48 uur vóór het aanbrengen een pleistertest uit om allergische reacties te voorkomen. Was je handen onmiddellijk na het aanbrengen om vlekken op je nagels te voorkomen. Vermijd contact met de ogen. Vrij van paraben, silicone, oxidant en ammonia.