Shade Variation Care Baby Blonde

Shade Variation Care Baby Blonde

vanaf € 15
Artikel Nr. 115570

Selecteer een optie

Shade Variation is een voedend masker dat het haar tevens (licht) kleurt. Met de vijf tinten ontwikkelde Christophe Robin een kleurenserie voor thuis. Een soort foundation, maar dan voor het haar, dat de juiste hoeveelheid pigment uit de natuurlijke kleur terugbrengt en de originele tint herstelt. Het resultaat blijft drie tot vijf wasbeurten zitten. De formule bevat buriti olie, amandelboter, iris en zijde proteïne. Vrij van oxidanten, ammoniak, parabenen en siliconen. Versterkt blond haar en verwijdert grijze of gele tinten.

Was je haar met Clarifying Shampoo with Chamomile and Cornflower of de Cleansing Purifying Scrub with sea salt om de haarvezels te vernieuwen. Breng vervolgens Shade Variation aan op handdoekdroog haar van aanzet tot punt. Masseer het product in het haar en laat 5-30 minuten intrekken, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Grondig spoelen. De kleur vermindert na circa 3-5 wasbeurten.
Waarschuwing: zorg ervoor dat je het product bij het eerste gebruik 5 minuten laat intrekken om te testen hoe de pigmenten op je haar reageren. Voer 48 uur vóór het aanbrengen een pleistertest uit om allergische reacties te voorkomen. Was je handen onmiddellijk na het aanbrengen om vlekken op je nagels te voorkomen. Vermijd contact met de ogen.