Shower Gel

Shower Gel 275ml

€ 30
Artikel Nr. 110877

Selecteer een optie

Rahua's Shower Gel reinigt en hydrateert de huid met een plantaardige basis, terwijl je zintuigen ontwaken met de verkwikkende geuren van lavendel, eucalyptus, vanille en palo santo.
Masseer de Shower Gel in op een vochtige huid en spoel hierna af. SACHA INCHI: Een voedselbron van oudsher in het Amazonegebied. Deze zaden zijn uitzonderlijk rijk aan omega-3 vetzuren en antioxidanten, waaronder vitamine A en E. Sacha Inchi herstelt de vochtbalans en vermindert ontstekingsreacties, UV-schade en tekenen van veroudering.
QUINOA: bekend door oude Incanen als "de moeder van alle granen". Dit glutenvrije superfood revitaliseert de huid, bevordert de genezing en vochtretentie en vermindert tekenen van vermoeidheid.
RAHUA (UNGURAHUA): Amazone-vrouwen zijn al eeuwen afhankelijk van de olie van deze boomnoot om hun huid te voeden en te versterken. Gevuld met omega-9-vetzuren, kalmeert het de huid en herstelt het de natuurlijke vochtbalans.
BIOLOGISCH HIBISCUS: Deze dramatische bloemen zitten vol met antioxidanten die bekend staan als anthocyanins en alpha-hydroxy acids (AHA's), die helpen exfoliëren, de olieproductie controleren en een frissere, jongere en gladdere huid stimuleren.
PALO SANTO: bekend als "heilig hout" en gewaardeerd door Amazone-sjamanen sinds het Inca-tijdperk vanwege zijn spirituele zuiverende eigenschappen, is de essentie van deze wilde boom de kenmerkende geur van Rahua®. Het verfijnde, aardse aroma biedt een rustgevende aromatherapie-ervaring.
ORGANIC VANILLA: Dit orchidee-fruit is origineel naar het oude Meso-Amerika en biedt een onmiskenbaar warme, zoete geur en een krachtige bron van polyfenolen, die helpen de veroudering van de huid te vertragen.
LAVENDEL: Sinds de oudheid wereldwijd geprezen. De rokerige, kruidige geur van deze bloeiende plant kalmeert de geest en de zintuigen.