terug naar overzicht

Leisure In Paradise EDP 100ml

€ 135

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 116106

Leisure in Paradise van Simone Andreoli is een parfum met noten van kokos, delicate ananas, papaja en tedere vanille. De fruitige noten nemen je mee op een emotionele reis naar paradijs. Gevoelens die herinneren aan een vakantie in een tropisch paradijs, waar een overdosis diepe zoetheid het reukvermogen streelt met een onvergetelijke zonsondergang. Lichten en reflecties op water; een bedwelmend moment. Een vleugje Caribische bossen, zorgt voor droge ondertonen. Vrije tijd in het paradijs is de warme bries van tropische stranden. Een onvergetelijke reis.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

REVIEWS

23/12/2020 bij

Leisure in Paradise is een topper, naast de andere lekkere geuren van Simone Andreoli. Dit is een zalig zoet fruitig parfum met zachte vanille op het einde. De sillage en houdbaarheid zijn uitstekend. Met deze geur vertoef je in het paradijs!