terug naar overzicht

Malibu' - Party In The Bay EDP 100ml

€ 135

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 114869
2 Review(s)
114869 01-100ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Malibu van Simone Andreoli is een parfum met noten van limoen, kokos, suiker en rum. Een lofzang aan de zomer en haar kleuren. Een feest bij de zonsondergang in de baai van Malibu waarop je nipt aan een drankje om jezelf te laten overweldigen door muziek. Het parfum bootst de geur van een wijselijk gemengde kokos-daiquiri: de bevroren opening van limoen is als het ontwaken van de zintuigen die het zoete van verfijnde kokosnoot ontmoeten.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

  REVIEWS

  29/04/2021 bij

  Verrast door mijn man met deze geur. Verwend als ik ben met al vele geuren van Skins en dus niet snel onder de indruk.. wow wat een heerlijke zomergeur is dit! Als je net als ik houd van kokos en vanille en net dat beetje extra wat deze geur speciaal maakt. Mijn nieuwe favoriet na Creed virgin island water.

  18/10/2020 bij

  Mega lekkere geur. Ik krijg altijd ZO veel complimentjes. De geur blijft ook erg lang ruiken. Dikke aanrader, maar zonde als iedereen hem dadelijk heeft en niet meer exclusief is haha.