terug naar overzicht

Love Around The World For Him

€ 198
Artikel Nr. 118800

De Love Around the World Box For Him van Skins Cosmetics is een luxe cadeauset voor de man van nu, met een viertal iconische verzorgingsproducten van de merken Le Labo, Menscience, Susanne Kaufmann en Vilhelm.

De Love Around the World Box For Him heeft een waarde van € 263 en bevat de volgende producten:

LE LABO - Hinoki Shampoo 250 ml
Een milde shampoo met plantaardige ingrediënten die zorgen voor gezond, zacht en glanzend haar. Met herstellende macadamia-olie, verkwikkend rozemarijnblad en versterkend rijstextract.

MENSCIENCE - Advanced Deodorant 76,3 gr
Een betrouwbare, neutrale deodorant met wetenschappelijk ontwikkelde ingrediënten die je de hele dag voorzien van een droog, schoon en fris gevoel. Zonder aluminium, niet-irriterend en laat geen vlekken of residu achter. 

SUSANNE KAUFMANN - Moisturizing Gel Line M 100 ml
Een ultra hydraterende gel die ’s ochtends en ’s avond gebruikt kan worden als serum of als op zichzelf staand verzorgingscomplex. Bevat een slimme hydro-combinatie appelbestanddelen en celbeschermende ectoïne voor een egale, frisse en verzorgde huid.

VILHELM - Morning Chess EDP 50 ml
Deze geur is geïnspireerd op lichte zomerochtenden tijdens een vakantie aan de Zweedse kust, met een vleugje scherpe groene noten als hint naar de verre winterse luchten. Een innemende geur met bergamot, Toscaans leer, patchoeli en zwarte amber.