terug naar overzicht
Masterclass Parfum Discover 3 op 25 Aug

Masterclass Parfum Discover 3 op 25 Aug

€ 30
Artikel Nr. 121052

Ontdek de wereld van parfum

Hier wil je bij zijn: onze Skins Cosmetics experts nemen je mee in de wereld van parfum tijdens een exclusieve masterclass. Tijdens deze summer special leer je alles over de zomerse parfums van Skins Cosmetics. Ervaar deze interactieve masterclass samen met een groep van 30 parfumliefhebbers. Heb je vragen? Stel ze gerust, dit is je kans!

Heb je al eens eerder een parfum masterclass bij ons gevolgd? De basis blijft hetzelfde, maar tijdens deze masterclass ontdekken we zomerse geurfamilies die je direct meenemen naar de warme maanden. De geurfamilies die in deze masterclass aan bod zullen komen zijn Citrus Floral, Musk, Floral Oriental, Oriental met een focus op amber en Woody met een focus op patchouli. Een perfecte aanvulling op jouw kennis van de voorgaande masterclass.

Na de reservering ontvang je een set met 15 samples van verschillende geurfamilies en een mini geurkaars. Daarnaast ontvang je een online voucher van € 20 om te besteden op www.skins.nl.

Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plaatsen. De masterclass zal online en in het Nederlands via ZOOM gehouden worden op woensdag 25 augustus van 19:30 uur tot 21:30 uur.

*De voucher is 3 maanden geldig bij besteding van een minimumbedrag van €30 en kan alleen online verzilverd worden. De voucher is niet geldig op producten uit de archives, cadeaubonnen, sample sets, Skins boxen en masterclasses.