terug naar overzicht

Natural Beauty Box

€ 70 € 118 (40,68% korting)
|
Artikel Nr. 118707
118707 01-ONE
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Het nieuwe jaar is begonnen en met de New Year, New You Box van Skins Cosmetics helpen we je op weg met de beste producten op het gebied van gezondheid en verzorging. De door onze experts samengestelde box is gevuld met producten die zorgen voor de meest stralende versie van jezelf, van binnen en van buiten.

  De New Year, New You Box bevat de volgende full-size producten (t.w.v. € 167):
   

  • Corpus - Third Rose 75gr

  Geniet van een frisse bloemige geur met de plantaardige deodorant van Corpus, 100% natuurlijk en zonder huidonvriendelijke ingrediënten.

  • MANI - Sanitize & Moisturize Tube 50ml

  Desinfecteer je handen met deze revolutionaire handcrème die reinigend en intens  verzorgend is.

  • Aime - Pure Glow 60 capsules

  Zorg voor een optimale gezondheid met dit voedingssupplement van Aime, waarmee je oorzaken van een onrustige huid en spijsverteringsproblemen verbeterd.

  • Royal Fern - Phytoactive Skin Perfecting Essence 200ml

  Gebruik de bijzondere essence als toner waarmee je de huid exfolieert en voedt, voor een egale gehydrateerde teint. Zo bereid je de huid voor op de volgende huidverzorgingsstap.

  Third Rose van Corpus
  Aanbrengen op een schone, droge en onbeschadigde huid. Één keer opwaarts en neerwaarts over de hele oppervlakte is voldoende. Als je van niet natuurlijke deodorant overstapt, kan er een periode van vier weken overheen gaan om gewend te raken.

  Sanitize & Moisturize Tube van MANI
  Breng een kleine hoeveelheid aan op de rug van je hand, verdeel over de twee handen middels beide ruggen. Dan verdeel je de crème tussen de vingers, waarna je de vingers en nagelriem masseert. Na iedere vinger van beide handen te hebben gemasseerd, pak je de hele hand en ten slotte de binnenkant mee.

  Pure Glow van Aime
  Neem 's ochtends 2 capsules in met een glas water, bij voorkeur op een lege maag. Kan indien nodig met tussenpozen worden gebruikt.

  Phytoactive Skin Perfecting Essence van Royal Fern
  Elke ochtend en avond met een wattenschijfje over het gelaat en hals aanbrengen. Laat de essence 2 minuten intrekken alvorens de huidverzorgingsroutine te vervolgen. Als alternatief kun je na het reinigen de essence in de handpalmen verdelen en deppen over het gelaat. Laat ook hierbij tot 2 minuten de essence intrekken alvorens de huidverzorgingsroutine te vervolgen.