Skins Cosmetics IbizaSkins Ibiza

Ignacio Wallis 24, local 6
07800 IBIZA
Islas Baleares, Spain
+34 97 131 2761
info@skins.es

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Zondag: gesloten

Routebeschrijving

De op Ibiza gevestigde, Nederlandse ondernemer Natascha Lampie is initiatiefnemer in dit nieuwe Skins hoofdstuk. Nagenoeg fulltime gevestigd op het prachtige eiland weet zij als geen ander wat er speelt en waar behoefte aan is. Zo opende zij in 2009 de allereerste monobrand winkel van haar zakenpartner Eric Kuster. Natascha is al sinds de oprichting van Skins (2000) bekend met de formule en als niche cosmeticaliefhebber trouwe klant.

Merkenaanbod

Onze webshop is uitgebreid met verschillende nieuwe merken. Mooie producten die we helaas niet allemaal in de winkels kunnen plaatsen. Het kan zijn dat uw favoriet niet in de winkel beschikbaar is. Neem daarom voorafgaand aan uw bezoek contact op met onze vestiging +34 97 131 2761 om er zeker van te zijn of het product/merk dat u zoekt in de winkel aanwezig is.

Indien het product niet in de winkel beschikbaar is, kunt u het:
- Online bestellen en afrekenen *)
- Ter plekke in de winkel bestellen en afrekenen *)
- Telefonisch bij uw vestiging bestellen en bij het ophalen direct afrekenen in de winkel.

*) U kunt ervoor kiezen om het product af te halen in de winkel of thuis te laten bezorgen.

Visagie & Workshops

Bel +34 97 131 2761 voor het maken van een afspraak.

Events

Wij laten u graag persoonlijk kennismaken met onze producten. In deze vestiging worden regelmatig evenementen georganiseerd. Bekijk hier de agenda.

Extra service

Geheel in stijl biedt Skins Cosmetics Ibiza een private cosmetics service aan. Skins Ibiza komt naar je toe, ongeacht de locatie (boot, afgelegen casa etc), om in alle rust en privacy te kunnen shoppen. Met natuurlijk home delivery!