terug naar overzicht
Sleeping On The Roof Eau de Parfum

Sleeping On The Roof EDP 50ml + 10ml

€ 255

Selecteer een optie

Artikel Nr. 106926
Sleeping On The Roof maakt deel uit van de Shadowing Collection van Floraïku, een innovatieve manier om een geur eigen te maken. Een 'me, myself and I' concept - wie wil ik vandaag zijn? Geen gelaagdheid, geen mix, maar zij aan zij. Een vleugje oranjebloesemolie zweeft door de lucht, gedragen door een warme bries. Een zonnig dak, een schaduw spelend met de wind, musk absolue dat samenvloeit met lelietje-van-dalen. Een geurig spel verstoppertje, licht en zorgeloos. Deze lichte schaduw van lelietje-van-dalen, oranjebloesem en amber voegt een bloemige touch toe aan je gepersonaliseerde Floraïku geur. Speel met de Shadows, individueel of samen.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 mlHoofdnoten: lelietje-van-dalen, oranjebloesemolie en amber musk.