terug naar overzicht

Soft Velvet Pressed Powder

€ 39
Artikel Nr. 113687

Selecteer een optie

Beach
Desert
Eden
Flesh
Heat
Mountain
Snow
Valley

Een licht, fluweelachtig poeder dat foundation fixeert, voor een egale teint zorgt, een glimmende huid matteert en de textuur van de huid gladder maakt, zonder er droog, zwaar of ‘geplamuurd’ uit te zien.
Een veelzijdige artistry essential, Soft Velvet Pressed Powder zorgt voor een egale teint, vervaagt de zichtbaarheid van poriën, absorbeert talg, verzacht oneffenheden en fixeert foundation, en dat alles met een fluweelzachte formule. Het is verrijkt met poeder met hyaluronzuur en zorgt de hele dag door voor een niet uitdrogend, hydraterend en comfortabel gevoel. Fijne lijntjes, rimpels en poriën worden optisch vervaagd en de huid ziet er zichtbaar beter uit. De Photochromic Technology zorgt ervoor dat de huid er natuurlijk uitziet bij elke lichtbron. Dit poeder is gemakkelijk mee te nemen en is samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen op artistrygebied. Het vervaagt, perfectioneert elke look en geeft een fluweelmatte teint.

Kan alleen worden gebruikt of om foundation of make-up op z’n plek te houden. Breng aan met een borstel: pak het poeder en tik om overtollig poeder te verwijderen. Breng aan op het gezicht met circulaire bewegingen. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten.