terug naar overzicht
Soothing Eye Makeup Remover

Soothing Eye Makeup Remover 100ml

€ 27
Artikel Nr. 115849

Selecteer een optie

Deze twee-fasenformule combineert een reiniger op waterbasis met zachte maar krachtige oliën die (waterproof) oogmake-up direct en effectief verwijdert. De formule is verrijkt met korenbloem die de huid rond de ogen verfrist en kalmeert.

Laura Mercier's zorgvuldig geselecteerde collectie Skin Essentials biedt een complete huidverzorgingsroutine waarmee de huid perfect wordt voorbereid op make-up. Geïnspireerd door Laura's ervaring in het werken met modellen zorgen deze zachte, milde formules voor krachtige resultaten.

Om de huid optimaal te verzorgen, selecteerde Laura eigenhandig drie belangrijke ingrediënten die in elk product van de Skin Essentials-lijn* zijn verwerkt.

Frans bronwater: staat erom bekend dat het de huid onmiddellijk hydrateert en het vochtgehalte van de huid optimaliseert.
Rozenwater: een combinatie van Franse rozenextract en damascusrozenolie boordevol essentiële vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die de huid kalmeren en het evenwicht van de huid herstellen.
Bernagieolie: deze olie is Laura's geheime wapen voor een gezonde, gevoede huid en bereidt deze perfect voor op het egaal aanbrengen van make-up.

Schud om de tweefasige formule te activeren. Doordrenk een wattenschijfje en veeg over de ogen om make-up te verwijderen.