terug naar overzicht
Sound Of a Ricochet Eau de Parfum

Sound Of a Ricochet EDP 50ml + 10ml

€ 255
Artikel Nr. 106929

Selecteer een optie

Sound Of A Ricochet maakt deel uit van de Forbidden Incense collection geïnspireerd op de K?d?-ceremonie - de kunst van het waarderen van Japanse wierook en een moment van delen en spelen. De geurcollectie is op hout gebaseerd, vertegenwoordigt de lange geschiedenis van Japanse wierook en de donkere kleur van de rook wanneer je de wierook brandt. Een rode libel snijdt door de vochtige lucht met een gestage zoem. Vanille ontplooit zich onder de brandende hemel, terwijl de geur van tonkaboon uit de droge bodem ontsnapt. In de verte van het bos klinkt het geluid van een ricochet die zich vermengt met sandelhout.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml.Hoofdnoten: vanille absolue, tonkaboon absolue en sandelhoutolie.