Stagiair(e) Logistiek

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op onze logistieke afdeling die ons team wilt komen versterken. Ben je een echte aanpakker die graag in teamverband werkt?

Afbeelding Logistiek

HOE JOUW WERKDAG ERUIT KAN ZIEN

Als Stagiair(e) Logistiek heb je een uitvoerende rol in ons magazijn. Je begint de dag bijvoorbeeld met het verwerken van inkomende goederen, dit kunnen nieuwe leveringen zijn vanuit onze leveranciers of retour ontvangen producten van onze klanten. Je ontvangt, controleert en tekent af voor een correcte levering. Je checkt de pakbonnen met de ontvangen goederen, scant de goederen en plaatst deze in de juiste schappen. Dit dient uiterst secuur te gebeuren zodat de voorraden kloppen en de klant ontvangt wat hij bestelt.

In de middag ga je aan de slag met het verzamelen van de orders voor zowel onze eigen winkels, B2B klanten en de webshop. Daarna controleer en verpak je deze orders en zet je ze klaar voor de verzending. Voor een aantal orders zijn er speciale instructies tijdens het inpakken, dit varieert tussen het plakken van prijs- en beveiligingsstickers tot het speciaal inpakken van een product of bestelling. Indien je een afwijking ontdekt meld je dit aan je Teamlead Logistiek en los je dit samen op.

Aan het einde van de dag zet je de uitgaande orders klaar en ruim je op. Zo kunnen jouw collega's de volgende dag weer in een schoon en overzichtelijk magazijn beginnen.


WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

Skins Cosmetics biedt een veelzijdige functie in een prettige informele werksfeer. In dit groeiende ambitieuze bedrijf en een enthousiast team van collega's kun jij elke dag weer het verschil maken! Daarnaast werk je in een wereld vol luxe cosmetica waarvan wij jou die beleving en ervaring zeker niet zullen ontnemen!


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

Omdat we met de afdeling volop in beweging zijn, verbeter je processen waar je kunt en sta je altijd open voor verandering. Wij vinden het belangrijk dat je een proactieve houding hebt en stressbestendig bent, maar bovenal dat je enthousiast bent en een echte aanpakker. Daarnaast volg je een logistieke opleiding. Bij voorkeur ben je woonachtig (in de omgeving van) Amstelveen  ( <25 km).

De werktijden zijn van 7.00 – 13.30 uur (ma vanaf 6.00 uur) of van 13.30 - 19.00 uur (ma tot 20.00 uur). Dit wisselt om de week.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected]. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de vacature, dan kun je contact opnemen met Sterre Poppes (HR) via [email protected] of via 06 -1500375.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laatst bekeken