terug naar overzicht
Star-Lina Scented Candle

Scented Candle Star-Lina 300gr

€ 170

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Artikel Nr. 114767

Scented Candle Star-Lina van Fornasetti is een geurkaars met noten van tijm en lavendel, gemengd met cederhout en iris. De geur is geïnspireerd op de kruiden in de kruidentuin van de familie Fornasetti. De luxe geurkaars die wordt geleverd in een geglazuurde keramische pot versierd met het gezicht van Lina Cavalieri met een ster om haar status te symboliseren. Cavalieri was een operazanger en de muze van Piero Fornasetti. De kaars is gemaakt van plantaardige was en geparfumeerd met de geur Otto, gecreëerd door parfumeur Olivier Polge.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

 

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.