Straight to Heaven, white cristal

By Kilian Artikel nr. C48030
Inhoud: 50 ml

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 135 Incl. BTW
Momenten van extase omhullen de zintuigen met Straight to Heaven. Het mysterie van het aroma wordt versterkt door nootmuskaat, ceder en Braziliaans rozenhout. Smeulende sensualiteit en een brandende plons van rijke donkere rum definieert de opening, zijn zoete gourmand akkoord wordt verzacht door romige vanille en gedroogd fruit. De geur eindigt met kruidig patchoeli gecombineerd met de frisse, bosachtige geur van cederhout. De geur is als een uitnodiging om te proeven van de verboden vrucht.


Deze navulbare spray is een talisman. Een glanzende en matzwarte flacon van 50 ml - gegraveerd met de schilden van de Achille ligt de flacon op een bed van satijn in de zwart gelakte houten box met een sleutel met kwastjes. Echte luxe gaat een leven lang mee en daarom zijn alle KILIAN-parfums eenvoudig bij te vullen.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Topnoten: rum. Hartnoten: vanille, gedroogd fruit, nootmuskaat, ceder. Basisnoten: patchoeli, hout.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Straight to Heaven, white cristal

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 • Waardering

  Ik gebruik deze geur van Kilian al zes jaar dagelijks. Het is en blijft een super geur en wil niets anders. Ik bestel vier refills van 50 ml per jaar. Wat me opvalt is dat de prijs wel erg hard stijgt, met name de laatste maanden. Zes jaar gelelden betaalde ik € 80,-. De laatste bestelling was € 105,- en nu € 135,-!

  Beste Emiel, bedankt voor uw review. Wij zijn ons ervan bewust dat er een prijsverhoging is, wij houden ons aan de wettelijke prijsverhoging vanuit onze leverancier. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de geur! Met vriendelijke groet, Skins Cosmetics

  Op 10 mei 2018 door Emiel de Waal

 • Waardering

  Ik hou van deze parfum! De combinatie van noten zorgt voor een een frisse maar iets stevigere geur, de geur ruikt heel anders van moment tot opspuiten en laten intrekken. Hij begint iets dieper en eindigt lekker zacht en blijft de hele dag zitten bij mij. Absolute aanrader voor iedereen omdat hij bij iedereen toch net iets anders ruikt maar bij iedereen super lekker!!

  Op 15 mrt. 2017 door Sophie vd V

 • Waardering

  Heerlijke parfum, kan niet meer zonder.

  Op 13 feb. 2017 door Monique