terug naar overzicht

Summer Box

€ 49
Artikel Nr. 119374

In de Skins Summer Box vind je een selectie luxe mini- en full size producten die stuk voor stuk bijdragen aan het ultieme zomergevoel en zorgen voor de meest stralende versie van jezelf. De box is zorgvuldig samengesteld door onze experts en bevat dé must-haves op het gebied van verzorging en geurbeleving van unieke merken binnen de collectie van Skins Cosmetics.

De Skins Summer Box heeft een waarde van meer dan € 150 en bevat de volgende producten:

  • Simone Andreoli – Sunplosion EDP 10 ml
  • Juliette Has a Gun – Pear Inc. EDP 5 ml
  • Christophe Robin - Cleansing Volumizing Paste with Rassoul Clay 40 ml
  • RMS - Grande Dame Luminizing Powder full size
  • diptyque - Roses Scented Candle 35 gr
  • Fugazzi - Parfum 1 Laundry Detergent 100 ml
  • Marie-Stella-Maris - Objets d’Amsterdam Room Spray 50 ml
  • Sunday Riley - Good Genes Glycolic Acid Treatment 5 ml
  • Royal Fern - Phytoactive Cleansing Balm 50 ml
  • Rahua - Voluminous Shampoo 22 ml

Parfum:
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Cleansing Voluminizing Paste:
Breng de Paste ter grootte van ongeveer een eetlepel aan op nat haar. Masseer het product zachtjes in tot er een lichte schuimlaag ontstaat. Voeg hierna water toe en spoel af. Voor een intenser effect: laat ongeveer twee minuten intrekken voor het uitspoelen.

Grande Dame Luminizing Powder:
Breng overal aan waar je een highlight wil plaatsen: denk aan je jukbeenderen, de cupidoboog en het puntje van je neus. Of breng het op je lichaam aan, bijvoorbeeld op je sleutelbeenderen. Gebruik de RMS Beauty Luminizing Powder Retractable Brush voor een optimaal resultaat.

Scented Candle Roses:
Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op.

Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.

Room Spray Objects d'Amsterdam:
Gebruik een roomspray om een verfijnde sfeer te geven aan ieder moment. Nevel de spray in de ruimte en parfumeer eventueel de deurmat. De spray kan van gepaste afstand op de gordijnen gebruikt worden, want daar blijft de geur lang hangen. Let op: als de parfum een sterke kleurconcentratie heeft, spray deze dan niet op lichte kleuren.

Good Genes Glycolic Acid Treatment:
Voor alle soorten huid:
Breng 1-3 pompjes aan op een schone, droge huid, dag en avond, als leave-in behandeling.

​Voor de gevoelige huid:
Gebruik als masker. Breng 1-3 pompjes aan op een schone, droge huid en laat 15 minuten intrekken. Goed afspoelen en droog deppen.

Phytoactive Cleansing Balm:
Masseer 's ochtends en 's avonds zachtjes een kleine hoeveelheid van de balsem met ronde bewegingen. Spoel grondig af met een ruime hoeveelheid warm water.

Voluminous Shampoo:
Breng de shampoo masserend aan op nat haar tot het schuimt en spoel deze vervolgens af. Gebruik vervolgens Rahua's Voluminous Conditioner.