terug naar overzicht
Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

vanaf € 65
Artikel Nr. 107706

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Super crème geformuleerd met drie anti-aging ingrediënten die nog nooit samen zijn gevoegd. Dagelijks te gebruiken als onmisbaar deel van uw huidverzorgingsroutine. Lift, verstevigt, herdefinieert en egaliseert voor een zichtbaar resultaat na slechts twee weken.Geschikt voor alle huidtypes.
Dag: Na het aanbrengen van uw favoriete serum, hydrateert en verzorgt u de huid met de Super Multi-Corrective Cream. Kiehl’s experten raden de volgende routine aan: 1) Behandel fijne lijntjes en rimpels met Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate of verminder donkere vlekken op de huid met Clearly Corrective Dark Spot Solution. 2) Breng Super Multi-Corrective Cream aan op het gezicht en de nek. 3) Bescherm het gelaat tegen UV-schade met Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++.Nacht: Na het behandelen van de huid met uw favoriete serum, hydrateert en verzorgt u de huid met Super Multi-Corrective Cream. Kiehl’s experten raden de volgende avondroutine aan: 1) Behandel fijne lijntjes en rimpels met Powerful-Strength Line-Reducing concentrate of verminder donkere vlekken op de huid met Clearly Corrective Dark Spot Solution. 2) Voed de huid met Midnight Recovery Concentrate voor een jonger ogende huid tegen de ochtend. 3) Breng Super Multi-Corrective Cream aan op het gelaat en de nek.