terug naar overzicht
Patiala Extrait de Parfum

Patiala Extrait de Parfum 50ml

€ 180

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Artikel Nr. 113308

Producteigenschappen

    Geurnoten:
    Top: citrus en aldehyde
    Hart: oranjebloesem en roos
    Basis: mos, amber en musk

Patiala Extrait de Parfum van Thameen is een betoverend parfum dat geranium combineert met oranjebloesem en Indonesische patchoeli. Net als zijn naamgenoot is Patiala een manifestatie van echt vakmanschap. De ketting Patiala, met 2.930 diamanten in platina, is een van de meest extravagante sieraden ooit gemaakt en een uitstekend voorbeeld van Art Deco-sieraden. Slechts delen van deze legendarische ketting zijn opgedoken, maar de indruk is eeuwigdurend en een teken van echte verfijning.

Deze goddelijke geur opent helder en krachtig met een combinatie van verkwikkende citrus en de zoete gloed van aldehyde. Warmte en elegantie liggen aan de basis van deze geur met oranjebloesem, die moeiteloos een rijke en fluweelachtige roos complimenteert die wegzinkt in een hypnotische harmonie van aardachtig mos, harsachtige amber en een poederachtige musk.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.