terug naar overzicht
The Coveted Duchess Rose Eau de Parfum

Portraits The Coveted Duchess Rose EDP 75ml

€ 235
Artikel Nr. 110823

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Een frisse, zoete roos – klaar om geplukt te worden. Sinds haar recente huwelijk (allesbehalve een bed of roses) is onze quasi-zedige Hertogin lustig op zoek naar lust. Haar boezem verlangt met smart om bevrijd te worden uit het korset van het Victoriaanse leven, ze droomt van niets anders dan Paradise Regained, steeds weer opnieuw.Als iemands echtgenoot avond aan avond naar het theater gaat, raakt zij ongelooflijk verveeld… Haar parfum. Oh hemels genot!Zo puur als de eerste regendruppels. Zo helder en sprankelend als een gekoelde Rosé. De lieflijkste roos wier jonge onschuld, en gehele constitutie onvergelijkbaaris. Maar och heden… quelle surprise… de lichamelijke, houtachtige noten blijken op indiscrete wijzeiets heel anders te onthullen. Iets dat Franse vrouwen zouden dragen. ’s Nachts. In het donker. Waar verfijning epicurische allure krijgt.
Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren. Mandarijn - roos - musky wood.Meesterparfumeur: Christophe Raynaud.