terug naar overzicht
The Fragrance Wardrobe Discovery for Her

The fragrance wardrobe Discovery for her 2020

€ 175
Artikel Nr. 116882

Selecteer een optie

The Fragrance Wardrobe – Discovery for Her van Maison Francis Kurkdjian is de beste manier om uit te zoeken welke geur van het luxe parfumhuis het beste bij jou past. In de set zitten 8 travel sprays voor vrouwen waarmee je jouw geurgarderobe uitbreidt. De verschillende parfums kunnen allemaal los gedragen worden, maar zijn ook perfect om over elkaar te lagen om zo jouw unieke geur te creëren. Zo vind je jouw favoriete geur voor elk moment van de dag, voor elke stemming.

The Fragrance Wardrobe – Discovery for Her bevat 8 ml van de volgende geuren: Amyris femme Extrait de parfum, Aqua Celestia forte, Aqua Universalis forte, Baccarat Rouge 540 Extrait de parfum, gentle Fluidity Gold Edition, l'eau À la rose, OUD satin mood Extrait de parfum, Petit Matin.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.