terug naar overzicht
The Fragrance Wardrobe Discovery for Him

The fragrance wardrobe Discovery for him 2020

€ 175
Artikel Nr. 116883

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

The Fragrance Wardrobe – Discovery for Him van Maison Francis Kurkdjian is de beste manier om uit te zoeken welke geur van het luxe parfumhuis het beste bij jou past. In de set zitten 8 travel sprays voor heren waarmee je jouw geurgarderobe uitbreidt. De verschillende parfums kunnen allemaal los gedragen worden, maar zijn ook perfect om over elkaar te lagen om zo jouw unieke geur te creëren. Zo vind je jouw favoriete geur voor elk moment van de dag, voor elke stemming.

The Fragrance Wardrobe – Discovery for Her bevat 8 ml van de volgende geuren: Aqua Universalis, Amyris homme, masculin Pluriel, Grand Soir, gentle Fluidity Gold edition, Gentle fluidity Silver edition, Baccarat Rouge 540 Extrait de parfum, OUD Extrait de parfum.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.