FREE GIFT BIJ BESTEDING VANAF € 100

terug naar overzicht
ONLINE ONLY
Focus and Memory Support
Focus and Memory Support
Focus and Memory Support
Focus and Memory Support

Focus and Memory Support

€ 59
|
Artikel Nr. 124128
124128 01-ONE
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   • Bevat 60 capsules

  De Focus and Memory Support van The Grey Skincare ondersteunen de aanmaak van ATP, de energiemolecule, optimaliseren het metabolisme van de hersencellen en beschermen tegen celveroudering op korte en lange termijn. Ze stimuleren de hersenactiviteit, wekken energie op voor het lichaam en de hersenen.

  Deze krachtige mix van nootropics helpt je je volledige potentieel te bereiken, je focus te behouden en je productiviteit en creativiteit een boost te geven. Met behulp van een unieke mix van Lion's Mane, Reishi, Chaga en Shiitake paddenstoelen. Met veel voordelen, waaronder:

  • Verbetert cognitieve prestaties*
  • Verscherpt mentale helderheid*
  • Verbeterde focus*
  • Verhoogt de aandacht*
  • Verbetert geheugen*
  • Betere darmgezondheid

  *(EFSA-ID 2183) - Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

  2 capsules per dag, bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een gezondheidsdeskundige. Niet gebruiken indien het veiligheidszegel beschadigd is of ontbreekt

  N.B. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van welke ziekte dan ook. Het supplement mag niet gebruikt worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 18 jaar.

  ALLERGEEN WAARSCHUWING: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda's, noten, vis en schaaldieren kunnen worden verwerkt.

  Lion’s Mane Mushroom 4:1 Extract (hericium Erinaceus) (fruiting Body) Chaga Mushroom 4:1 Extract (fruiting Body) Maitake Mushroom 4:1 Extract (fruiting Body) Shiitake Mushroom 4:1 Extract (fruiting Body) Reishi Mushroom 30% Extract (fruiting Body) Hydroxypropyl Methylcellulose, Vegetable Magnesium Stearate, And Silicon Dioxide.