terug naar overzicht
All Purpose Bleach Alternative

All Purpose Bleach Alternative 1Lt

€ 22,50

Selecteer een optie

Artikel Nr. 112665

Geef je wasgoed en huis een extra schone boost met het All-Purpose Bleach Alternative van The Laundress. Dit geurvrije alternatief voor chloorbleekmiddel doet wonderen en verwijdert vuil, vlekken en geurtjes. Voeg het toe aan het wasprogramma om je kleding witter en stralender te maken. Het is veilig voor kleuren en de meeste stoffen, behalve zijde en wol. Je kunt dit product ook gebruiken om het hele huis schoon te maken: vloeren, tegels, gootstenen en oppervlakken.

Was: Wij raden aan het te gebruiken met warm water om te activeren. Direct in de wastrommel of wasmiddeldispenser doen. Niet toevoegen aan het bleekmiddelbakje. Niet gebruiken op zijde, wol, of leer.

Huis: Om vloeren te dweilen en badkamers schoon te maken, meng in een emmer met heet water. Om roest, kalk of zeep uit gootstenen, toiletten en badkuipen te verwijderen of om voegen te reinigen, het product direct erop aanbrengen en schrobben. Veilig te mengen met onze reinigingsproducten voor thuisgebruik. Niet afdekken bij verdunning of vermenging met andere producten. Niet gebruiken op hout of poreuze stenen, zoals marmer.