terug naar overzicht
The Lore Collector

The Lore Collector

€ 87
Artikel Nr. 117533

De Lore Collector Gift Kit van Aesop is een cadeauset die bestaat uit de Geranium Leaf Body Cleanser, Geranium Leaf Body Balm, Resurrection Aromatique Hand Wash en de Resurrection Aromatique Hand Balm, prachtig verpakt in een doos van gerecycled papierpulp met verhalen van schrijver Lafcadio Hearn. De luxe cadeauverpakking biedt de ultieme hand & body favorieten om te reinigen, hydrateren en de huid subtiel te parfumeren.

Resurrection Aromatique Hand Wash: Reinigt zacht zonder uit te drogen. Verdeel in vochtige handen, laat schuimen, genietend van de citrusaroma’s, alvorens grondig te spoelen.

Resurrection Aromatique Hand Balm: Behandel de handen na het wassen door deze hydraterende en voedende balsem aan te brengen, met speciale aandacht voor de nagelriemen.

Geranium Leaf Body Cleanser: Prikkel dagelijks de zintuigen met verse, groene aromaten. Laat de doorweekte huid schuimen en spoel daarna grondig uit.

Geranium Leaf Body Balm: vochtig uit de douche, royale hoeveelheden in de schone huid masseren van nek tot teen om te verzachten, hydrateren en aanvullen.

"The Dream of Akinosuke", en andere verhalen van Lafcadio Hearn: scan de QR-code op de hoes van de kit om deze werken te lezen of te beluisteren.