terug naar overzicht
The Mountain Standing Still Eau de Parfum

The Mountain Standing Still EDP 50ml + 10ml

€ 255
Artikel Nr. 106938

Selecteer een optie

Slowly I wake upYour arms around meThe mountain standing stillThe Mountain Standing Still is onderdeel van het Secret Teas and Spices collectief van Floraiku, geïnspireerd op de Ô cha ceremonie - een Japanse bereiding van matcha-thee. Net als de haiku waarop het parfum is gebaseerd, is de eerste indruk die van een muntachtig verse ontwaking, gevolgd door een rijke omhelzing van zwarte thee, saffraan en elementen van zoethout. Wanneer de geur vestigt, onthult zich een houtachtige uitdroging, gekenmerkt door een kruidig en orientaal oud-akkoord dat stilstaat in het voorbij gaan van de tijd.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml.Hoofdnoten: saffraan, zwarte thee en oud accord.