terug naar overzicht
The Tragedy of Lord George Eau de Parfum

Portraits The Tragedy of Lord George EDP 75ml

€ 235
Artikel Nr. 110821

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Bedrieglijk traditioneel, Lord George is een perfect toonbeeld van hoe men zich altijd bewust dient te zijn van zijn voorkomen. Hijzelf houdt vol dat niemand ooit zou moeten kunnen doorzien wat een man denkt. Deze competentie is, uiteraard, het geheim van een gelukkig huwelijk.Respectabel tot en met, zijn trouw aan King and Country is resoluut. Zijn neiging om ‘het vlees is zwak’ te mompelen tijdens het ontbijt behoeft natuurlijk geen enkele uitleg. Zijn parfum mannelijk en elegant - met een vleugje rum. Krachtig, rijk en meer dan uitnodigend – 'kom toch binnen, wij kennen elkaar, nietwaar?”. Voor de welgestelden die het kunnen, voor altijd, geruststellend – maar ook vooral heel plezierig. Een stevige schouder om op uit te huilen (was dat een troostende hand op mijn…?). Dit is een geur voor de man wier reputatie immer voortleeft. Niet bepaald vurig gepassioneerd – desalniettemin liefdevol.
Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren. Cognac – scheerzeep – tonkabonen.Meesterparfumeur: Alberto Morillas.