Trade Routes Empressa

Penhaligon's Artikel nr. 165005
Inhoud: 100ml
€ 154 Incl. BTW
Zoals men van een keizerin zou verwachten, reist zij in stijl: parels in overvloed, spiegels en fijn zijde. Net als haar geur laat ze een verleidelijke en blijvende indruk terwijl haar elegante, nobele allure haar siert. Bloemen en fruit worden gecombineerd en getemd want hoewel zij lief is, is zij allesbehalve klef. Een roos uit het Midden-Oosten, Damascus, verzacht de geur terwijl geranium en peper voor pittigheid zorgen. De opening is een trilogie van bloedsinaasappel, bergamot en mandarijn. Maar wat op de achtergrond sluimert zijn de sensuele dieptes van amber, patchoeli en kostbaar hout. Misschien draagt zij altijd onberispelijke parels maar de keizerin heeft een geheime liefde voor zijde en specerijen. De textuur van deze luxueuze, stralende mantel is helder, zacht en sensueel.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren.

Top: bloedsinaasappel, bergamot, mandarijn. Hart: perzik, cassis, dauwbramen, roos, neroli, geranium, kardemom, roze peper, zwarte peper. Basis: vanille, cacao, frankincense, amber, muskus, hout, patchoeli, sandelhout.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Trade Routes Empressa

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering