Translucent Powder Fade Into You

Translucent Powder Fade Into You

€ 37
Artikel Nr. 104017

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Wil je een bericht ontvangen zodra dit product (weer) op voorraad is? Vul dan hieronder je e-mailadres in.

Translucent Powder Fade Into You van Ilia is een poeder dat de huid minder doet glimmen en een doorzichtige afwerking heeft. De talkvrije formule hydrateert en verzacht de huid met een blend van biologische poeders en oliën. Het poeder is licht als een veertje en niet te detecteren door het oog, maar geeft een vervagende, soft focus afwerking. Aloë vera, anti-bacteriële rozemarijn en olie-balancerende bamboe helpen om het oppervlakte van de huid glansvrij te maken, maar geven wel het idee dat je van binnenuit straalt. Zo zie je er gezond en stralend uit van ochtend tot avond.

Dit product komt sinds kort in een nieuwe verpakking. We stappen geleidelijk over naar deze nieuwe verpakking, dus het kan zo zijn dat de verpakking die je ontvangt niet overeenkomt met de foto op de website. Aan het product zelf is niks veranderd, het komt alleen in een nieuw jasje.

Gebruik de Translucent Powder over de foundations voor een goede setting en over de Multi-Sticks om de kleur te helpen blokkeren. Het smelt samen met je huid en vervaagt alles op zijn plaats.