Travel Set - Summer Wardrobe Silver

Kilian Artikel nr. 489127
Inhoud: 4x7,5ml
€ 125 Incl. BTW
Een Limited Edition, speciaal voor het zomerseizoen. De Travel Set bevat 4 lichte en frisse geuren in een 7,5 ml reisformaat: Moonlight in Heaven, Bamboo Harmony, Flower of Immortality en Vodka on the Rocks. De 4 flacons komen met een zilvergekleurde Travel Spray: een magnetisch monoliet voorwerp gegraveerd met het motief van Achilles schild.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

MOONLIGHT IN HEAVEN Opening: Een citrusduo van citroen en grapefruit, gekruid met een roze peperbessen. Vibe: Een uniek akkoord van mango rijst en kokosmelk Drydown: De geur van de tonka bonen omhuld met een delicate vetiver. BAMBOO HARMONY Opening: Citrus en fruitige-groene mimosa lift het delicate aroma van witte thee. Vibe: Reiniging en meditatie. Drydown: Zoet hooi en bed van mos. FLOWER OF IMMORTALITY Opening: Bedauwde witte perzikbloesem met nectarine. Vibe: Een paradijs van lentebloemen op een rivieroever. Drydown: Een paselboeket van freesia, roos en vanille.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Travel Set - Summer Wardrobe Silver

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering