terug naar overzicht
Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum

Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum 30ml

€ 85
Artikel Nr. 112468

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum is een dagelijks hyaluronzuur-serum met superchargers van antioxidanten, peptiden en stamcellen die ontworpen zijn om de vochtarme huid intens te hydrateren en te herstellen. 3 vormen van hyaluronzuur (laag moleculair gewicht, hoog moleculair gewicht en botanisch polysaccharide) om de huid aan te vullen met geconcentreerd vocht en fijne lijntjes op te vullen. Naast hydratatie traint deze formule van Allies of Skin de huid om vocht beter vast te houden en versterkt het de huidbarrière met niacinamide en fosfolipiden.

Breng het Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum aan op je gezicht en hals - na het reinigen en het gebruik van een toner. Gebruik iedere ochtend en avond. 
De optimale concentratie van krachtige antioxidanten (2% superoxide dismutase en 5% Resveratrol Ferment Extract) versnelt het genezingsproces van de huid en werkt zeer ontstekingsremmend, waardoor de huid wordt verstevigd en geherstructureerd met als resultaat een anti-ageing effect.
Palmitoyl Tripeptide-38 herstelt collageen en vermindert lijntjes terwijl aardbeienextract anti-hyaluronidase voorkomt - het proces waarbij huidenzymen natuurlijk hyaluronzuur afbreken. Dit ingredient helpt zo de hydratatie capaciteit van de huid te beschermen.