True Skin Serum Concealer

€ 32
Artikel Nr. 116437

Selecteer een optie

True Skin Serum Concealer van Ilia beschermt de huid tegen vrije radicalen en milieuschade en helpt het huidoppervlak te verstevigen, kalmeren en voeden. Het serum is verrijkt met gestabiliseerde vitamine C en albizia julibrissin schors extract. Mastiek, een hars van een boom die groeit op het Griekse eiland Chios, werkt de hele dag door om de huid te matteren en te verfijnen. De concealer is licht als een veertje tijdens het aanbrengen, vermindert het onmiddellijk de verschijning van donkere kringen en verkleuringen, waardoor de huid lichtjes helderder en vlekkeloos wordt.

Gebruik voor het beste resultaat onmiddellijk na True Skin Serum Foundation. Als je het direct op de huid aanbrengt, breng dan eerst 3-4 druppels True Skin Radiant Priming Serum aan en laat die opdrogen tot de huid zacht aanvoelt.

Breng 3 stippen concealer aan onder het oog en rond elke plek waar je de huidtint wilt egaliseren. Vervaag met uw vingertoppen of met uw favoriete teintpenseel. Werk af door het product voorzichtig met uw ringvinger in de huid te drukken. Vervolg met je favoriete romige teintproducten en Soft Focus Finishing Powder.