Turnbull & Asser 71/72

Floris Artikel nr. 685112
Inhoud: 100 ml
€ 180 Incl. BTW
In samenwerking met de Engelse kledingontwerpers Turnbull & Asser lanceert Floris het eau de parfum: 71/72. De geur is vernoemd naar Turnbull & Asser's flagship store gelegen aan 71/72 Jermyn Street. Het is een frisse, houtachtige en krachtige aromatische eau de parfum gemaakt voor de zelfverzekerde en excentrieke man - een moderne gentleman. De geur opent met knisperende jeneverbes, die gepaard gaat met frisse citrusnoten van mandarijn en bergamot. Dit resoneert met bloemige nuances van jasmijn en lavendel, aangevuld met warme geurnoten als orris en oud.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Topnoten: mandarijn, bergamot, jeneverbes. Hartnoten: lavendel jasmijn, orris. Basisnoten: sandelhout, houtige amber, wierook, oud.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Turnbull & Asser 71/72

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering