FREE GIFT BIJ BESTEDING VANAF € 100

terug naar overzicht
Nourishing Cream

Nourishing Cream 50ml

€ 90

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 111808
111808 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  Verso's Nourishing Cream is een intensieve, voedende crème voor extra moisture en langdurige hydratatie. Deze crème helpt de barrièreprestaties van de buitenste laag van de huid te verbeteren door de formule met een hoge concentratie niacinamide, haverlipiden en oliën uit de Scandinavische landen. Niacinamide is een antioxidant die van nature aanwezig is in onze lichamen, en staat bekend om haar barriere-verbeterende eigenschappen. Het verbetert de barrière mechanisme heeft vele voordelen, waaronder de vermindering van fijne lijntjes, rimpels en roodheid. Verso's Nourishing Cream zorgt voor langdurige hydratatie en maakt de huid glad, soepel en zacht.
  Verdeel de crème zachtjes over het gezicht en masseer in de huid om de absorptie te optimaliseren en voor extra hydratatie te zorgen. Niacinamide (Vitamine B3)
  Bevordert cel vernieuwing en de collageen- en lipide productie. Zorgt dat de huid beter vocht kan vasthouden. Haverlipiden en oliën
  Rijk aan avenanthramiden, ceramide, betaglucanen, vitamine E en huid identieke vetzuren. Effectieve antioxidant, kalmerende en waterbindende eigenschappen.