terug naar overzicht

Don't Tell Jasmine EDP 50ml

€ 135

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 113172
113172 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Ruig, onverbloemd en onbewerkt. Don’t Tell Jasmine pakt op elegante wijze de milde essentie van een exquise bloem. Geïnspireerd door haar – de enige vrouw die een gevoel van kracht en zwakte tegelijk kan geven. Ze verandert iedereen die ze ontmoet. Voor sommigen is ze een storm – de lucht om haar heen beladen met knetterende elektriciteit. Ze laat je ontwaken met plezier en interesse. Voor anderen is ze traag en verlegen, een moeiteloze verleidster. Met nieuwe emotionele dieptes, legt ze connecties die haast onmogelijk leken. De wereld om haar heen is ongelooflijk en mooi.

  Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren.

  Top: citroen, kir. Hart: Egyptische jasmijn absolue, camelia. Basis: petal musk.

  Alcool, Parfum, Aqua (eau), Alcool Benzylique, Benzoate De Benzyle, Benzylsalicylate, Alcool Cinnamylique, Citral, Citronellol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonène, Linalool.