terug naar overzicht
Room Service Eau de Parfum

Room Service EDP 3x10ml

€ 120

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Artikel Nr. 113180

Producteigenschappen

    Geurnoten:
    Top: mandarijnen nectar, zwarte bes
    Hart: roze orchidee, groene bamboe, viooltjes
    Basis: zwart amber, musk, sandelhout

“Er zijn veel dingen in je hart die je nooit aan iemand kunt vertellen” zei de Zweedse icoon Greta Garbo. Geadoreerd door haar vele fans hield de contactgestoorde filmdiva haar gedachtes en haar hart voor zichzelf. Vanuit haar hotelkamer sloot ze de wereld buiten. Alleen in dit luxueuze heiligdom, gekleed in een wolk van satijn, parfum en allure. Dit gecompliceerde boeket bevat viooltjesbloemblaadjes, roze orchidee en groene bamboe. Frisse mandarijnennectar danst bovenop de verfijnde, met sandelhout verrijkte basis.

Top: mandarijnen nectar, zwarte bes. Hart: roze orchidee, groene bamboe, viooltjes. Basis: zwart amber, musk, sandelhout.

Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren.