terug naar overzicht

The Oud Affair Eau de Parfum

vanaf € 135

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 111837

Een bedwelmende geur van Vilhelm Parfumerie, geïnspireerd op de onstuimige affaire van actrice Ava Gardner en de beroemde matador Luis Miguel Dominguín. Hij zei ooit over zijn geliefde: ”Ze was de mooiste en de wildste. Ik had een woeste wolf in een kooitje”. The Oud Affair belichaamt het aantrekken en afstoten in deze gepassioneerde liefdesaffaire, waarin ook zowaar wat liefde, zoetheid en intense mysteries doorsijpelen.

Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren. Top: wilde honing, gember boter. Hart: tabaksbladeren. Basis: agarhout, zwarte vanille peul.

REVIEWS

11/02/2021 bij

Jerome Epinette, die meerdere geuren voor o.a. Byredo en Vilhelm creëerde, brengt ons met The Oud Affair een ontzettend unieke beleving. Je wordt onmiddellijk overvallen. Een kruidige, wilde honingnoot doorboort het parfum meteen en vormt samen met gember een pittig maar mierzoet akkoord. De excentrieke, kleverige zoetheid van honing, die met niets anders te vergelijken valt. Die honingnoot kleeft zich vast aan je huid en laat je de rest van de dag niet meer los. Het parfum is doorheen de uren heerlijk te volgen, van top-, via middel-, naar basisnoten. De Oud wordt niet meteen onthuld, slechts een hint is in die eerste minuten aanwezig. het vraagt geduld om ze door de warmte van je huid te voelen verschijnen. De harmonie tussen de verschillende krachtige noten symboliseert de passionele affaire die de inspiratie vormde voor dit parfum. Groot talent Frank Sinatra had zich zo verloren in zijn muziek, dat hij zijn geliefde Ava Gardner niet zag lonken naar de knappe stiervechter Luis Miguel Dominguín. Een schandelijke maar hartstochtelijke affaire van korte duur, die toch genoeg inspiratie bood aan Jan en Jerome bij het creëren van dit olfactorisch hoogstandje.