terug naar overzicht

Pourpre d’Automne Extrait de Parfum 75ml

€ 145

Selecteer een optie

Artikel Nr. 119604

Producteigenschappen

    Geurnoten:
    Top: viooltjesblad, perzik, pruim
    Hart: roos, iris, viooltjes
    Basis: mos, benzoïne, muskus

Maison Violet’s Pourpre d'Automne extrait de parfum werd bedacht als de nuances van een seizoen, met de alliantie van een organische roos en een gezuiverd viooltje. Het parfum biedt een kleurrijke uitnodiging om het hart van gulle bloemen te betreden. De iriserende, cosmetische en poederachtige geuren brengen een warme nostalgie, versterkt door perzik en pruim, vruchten die horen bij het einde van het seizoen. De warme, herfstige kleuren stralen tot in het diepst van de zintuigen. Een geur van aanstekelijke poëzie, de aanraking van een delicaat moment.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding. 

Alcohol Denat(sd Alcohol 40-b), Perfum (fragrance), Aqua (water), T-butyl Alcohol, Alpha-isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Eugénol, Benzyl Benzoate, Citral, Benzyl Alcohol, Farnesol